λίγα λόγια για την εταιρεία μας οι παρεχόμενες υπηρεσίες δείγματα της δουλειάς μας οι συνεργάτες μας χρήσιμες συμβουλές επικοινωνήστε μαζί μας αρχική σελίδα

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 υστερα από συγχώνευση δυο ατομικων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων - και βλαβών. Ανήκει στον Παναγιώτη Σταυρόπουλο και τον Δημήτρη Μουλώτσιο και στεγάζεται στην οδό Κίρκης 13, στη Λάρισα.

Στόχος της εταιρείας μας ήταν, είναι και θα είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, με προτάσεις αξιόπιστων ασφαλών και οικονομικών λύσεων σε οποιαδήποτε μορφή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων τόσο σε οικίες, όσο σε επαγγελματικούς χώρους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Στη σελίδα "τα έργα μας" μπορείτε να δείτε έναν αντιπροσωπευτικό κατάλογο ηλεκτρικών εγκαταστάσεων μερικών έργων που έχουμε κατασκευάσει ή που βρίσκονται υπό κατασκευή. Αυτά θα σας βοηθήσουν να σχηματίσετε μία ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες της εταιρείας, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων: Φωτισμού, Κίνησης, Πυρανίχνευσης, Μέσης Τάσης, P.L.C. Δομημένης Καλωδίωσης με Πιστοποίηση Δικτύου, (DATA-VOICE) και γενικά σε ό,τι έχει σχέση με την ηλεκτρική εγκατάσταση ενός σύγχρονου κτιρίου, παρέχοντας ποιότητα, ταχύτητα και άριστη συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.